Piardigma_Logo_Lezec Created with Sketch.

© 2018 Piardigma - All rights reserved

Nov tablični računalnik Nokia T20

6. oktobra 2021

Dolgotrajna življenjska doba baterije z vsestranskostjo in zanesljivostjo, ki jo pričakujete od telefonov Nokia

– Oblikovano na Finskem: vrhunska kakovost, ki je narejena tako, da traja –

  • Love it (Imejte jo radi): Vsestranske funkcije za vse priložnosti – vključno z dolgotrajno življenjsko dobo baterije, jasnim zaslonom 2K ter poglobljenim OZO Audio in OZO Playback.
  • Trust it (Zaupajte ji): Doživite nadgrajene lastnosti telefonov Nokia zdaj tudi pri tabličnih računalnikih.
  • Keep it (Obdržite jo): Zaradi vrhunske nordijske kakovosti in dveletnih nadgradenj operacijskega sistema lahko zdaj dlje delate, se dlje učite in igrate.
  • Keep it (Obdržite jo): Prinaša nov ekosistem dodatkov za dodaten mir in dolgoživost.

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes predstavil nov tablični računalnik Nokia T20. Popolnoma nova tablica prinaša klasično kakovost telefona Nokia na velikem zaslonu z vrsto vsestranskih funkcij in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. Tablični računalnik vam bo pomagal, da boste še bolj uspešni pri svojem delu in da se boste lahko sprostili, ko bo čas za igro.

Nokia T20 označuje uvedbo popolnoma nove serije T. Opremljena je z inovativnimi in dostopnimi funkcijami, vključno s kristalno čistim zaslonom 2K, ter triletnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami in dvema letoma brezplačnih nadgradenj operacijskega sistema (OS).

Florian Seiche, izvršni direktor HMD Global, je poudaril: “Vedno poslušamo in se odzivamo na želje ljudi. V zadnjem letu dni smo opazili povečanje hibridnega modela dela in spletnega učenja ter vse večjo uporabo družbenih medijev, platform za video klice in pretočnih storitev. To je povzročilo povečanje povpraševanja po tabličnih računalnikih, ki se je v tem času povečalo za impresivnih 53 %, torej v prvem četrtletju med letoma 2020 in 2021[1]. Tako smo ustvarili prvi tablični računalnik, ki bo ustrezal spreminjajočim se potrebam ljudi in njihovi želji po vsestranski tehnologiji in funkcijah. Nokia T20, zasnovana za delo, učenje in igro, ponuja klasične lastnosti, ki jih imajo ljudje radi in jih pričakujejo od naših pametnih telefonov, vendar tokrat v povsem novi obliki.”

Ben Wood, glavni analitik pri CCS Insight, je dodal: “Trg tabličnih računalnikov je doživel renesanso. Naše zadnje poročilo Connected Consumer Radar razkriva, kako pomembna je postala ta kategorija. Od začetka pandemije namreč kar 27 % lastnikov tabličnih računalnikov prepoznava njihovo večjo vrednost.”

Varnostno in programsko znanje, ki ga je prepoznala panoga

Tako kot pri telefonih Nokia sta v ospredju varnost in programska oprema. Govorimo o dveh letih nadgradnje operacijskega sistema za naslednje korake v sistemu Android ™, skupaj s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev za zaščito pred najnovejšimi grožnjami. Varovanje otrok pred prekomernim preživljanjem časa pred zaslonom je enako pomembno kot negovanje njihove ustvarjalnosti in učenja. Nokia T20 je tako opremljena z Google Kids Space, zaupanja vrednim načinom za otroke za raziskovanje aplikacij, knjig in videoposnetkov, ki negujejo njihov radovedni um. Google Kids Space deluje vzporedno z Google Računom vašega otroka. Lahko mu ga pomagate upravljati, in sicer s starševskim nadzorom Family Link[2].

Oblikovanje, podprto s priznanim znanjem o pametnih telefonih Nokia

Nova Nokia T20 je zasnovana z isto skandinavsko oblikovalsko filozofijo kot telefoni Nokia. Gre za poenostavljeno in čisto obliko, kjer so vse podrobnosti, robovi in ​​površinska obdelava oblikovani z mislijo na enostavnost uporabe že od samega začetka. Trdna kovinska konstrukcija ohišja in poliran 3D okvir odlično pritrdita velik zaslon na tanko kovinsko ohišje. Tablični računalnik je narejen tako, da traja.

Dolgotrajna življenjska doba baterije, ki omogoča delo, učenje in igro

Nihče si ne želi biti priklenjen na polnilni kabel, in tudi vi se lahko zaradi dolgotrajne zmogljivosti baterije enostavno sprostite. Zmogljiva 8200 mAh[3] baterija omogoča 15 ur brskanja po spletu, sedem ur konferenčnih klicev ali 10 ur gledanja najnovejših filmov. Tablični računalnik ima tudi hitrejše polnjenje, kar pomeni, da se lahko hitreje vrnete k svojim opravkom.

Uživajte v stvareh, ki jih imate radi

Ne glede na to, ali gledate najnovejšo oddajo ali podirate osebni rekord pri igranju igrice, bodo na zaslonu 2K prikazane vse podrobnosti. Z naraščajočim številom video klicev[4] je Nokia T20 prav tako popolnoma primerna za vodenje pomembnih poslovnih sestankov. Tablica je tudi certificirana za modro svetlobo, ki je prijaznejša do vaših oči.

Ko je čas za sprostitev, se udobno namestite in uživajte v avdio knjigi z otroki ali svoji najljubši glasbi z osupljivo kakovostjo zvoka. Zahvaljujoč stereo zvočnikom z OZO Playback boste ujeli vse podrobnosti in resnično uživali v poglobljenem poslušanju. Prav tako ima tablica dvojne mikrofone (Dual Microphones), s pomočjo katerih vas bodo slišali tudi, ko boste v hrupnem okolju.

Poslovni partner, na katerega se lahko zanesete

Nokia T20 se pridružuje najširši floti Android Recommeneded naprav (AER), ki izpolnjujejo Googlove stroge zahteve za podjetja, kar pomeni, da lahko napravi zaupate, da bo podpirala tudi vaše poslovanje. Nov tablični računalnik prav tako deluje v harmoniji s HMD Enable Pro, rešitvijo za upravljanje mobilnosti v podjetju, zasnovano za preprosto uporabo in upravljanje uvedenih naprav prek vmesnika na enem mestu.

Trajni in dolgotrajni dodatki, ki bodo odlično spremljali tablico Nokia T20

Ker si ljudje želijo manjših dodatkov, je na voljo ponudba Micro. Ti dodatki ponujajo edinstveno tehnologijo polnjenja, udobno se prilegajo vsem ušesom, hkrati pa imajo več kot devet ur delovanja baterije. Kompaktnost s super tankim polnilnim ohišjem, ki zagotavlja dodatnih 18 ur poslušanja, pa ne ogroža kakovosti zvoka.

Da boste še mirnejši, je na voljo ovitek Rugged za tablični računalnik, ki napravi zagotavlja dodatno zaščito ter ovitek Flip, ki ga bo ohranil začetno svežino tablice.

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje v svojem razredu

Spotify bo lastnikom Nokia T20 omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,9 milijona podkastov. Express VPN, za dodaten nadzor nad vašo zasebnostjo na spletu, bo na voljo na tabličnem računalniku Nokia T20 s 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

_________________________________________________________________

[1]Counterpoint – Pandemic Push: Tablet Shipments up 53% YoY in Q1 2021

[2] Google Kids Space requires a Google Account for your child. Parental controls require the Family Link app on a supported Android, Chromebook, or iOS device. Books and video content not available in all regions. Video content subject to availability of YouTube Kids app. Books content requires the Google Play Books app. Availability of apps, books, and video content may change without notice. Google Assistant not available in Google Kids Space

[3] Battery has limited recharge cycles and battery capacity reduces over time. Eventually the battery may need to be replaced.

[4]Covid: Will lockdown change England’s new tech habits?

Delite članek